Online therapie via videobellen

 

Met online therapie is het mogelijk in uw eigen vertrouwde omgeving therapie te krijgen met uw partner, uw familie of alleen. Voor een inhoudelijke beschrijving van de therapieën zie: echtpaartherapie, gezinstherapie en Individuele therapie. Online therapie via videobellen is even effectief als therapie op locatie. Het platform dat wij gebruiken voldoet aan de geldende AVG-normen. Uw persoonsgegevens worden beschermd volgens de geldende privacywetgeving.

Bent u benieuwd of online therapie iets voor u is dan kunt u zich aanmelden voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel voor meer informatie naar 06 – 273 44 302

 

De voordelen van online therapie

  • Online therapie bespaart tijd
  • Bij online therapie blijf je in je eigen vertrouwde omgeving
  • Er kunnen online modules gebruikt worden
  • Het persoonlijk contact blijft in stand
  • Ook geschikt voor mensen met autisme
  • Ook de mogelijkheid voor blended therapie een combinatie van face to face sessies en online sessies

 

Werkwijze

Er wordt o.a. gebruik gemaakt van videobellen  met ZOOM. In het kennismakingsgesprek krijgt u  uitleg over de digitale werkwijze en wordt er samen gekeken hoe de therapie een positieve bijdrage kan leveren aan het oplossen van het probleem. Als beiden het hierover eens zijn, worden er vervolgafspraken gemaakt voor online therapie of zo wenselijk live therapie of een combinatie.  Gedurende het traject wordt er structureel geëvalueerd en zo nodig  bijgesteld.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]